Luotettavuutta voidaan arvioida suunnitelmien, aikataulujen, rakentamisen, palvelun ja lopputuloksen arkkitehtonisen, toiminnallisen ja innovatiivisen, sekä taloudellisten tavoitteiden onnistumisella. Todisteena tästä voi olla vain onnistuneesti toteutuneet monipuoliset kohteet ja eri tilanteisiin sopeutuva kapasiteetti ja toistuvat tilaukset.

  1. Toistuvia tilauksia tehneistä asiakkaista esim. Teollisuuden Voimalle olemme vuodesta 1988 suunnitelleet 37 numeroitua projektia. Esimerkkejä: Simulaattori, Koulutuskeskus, Vierailukeskus, Paloasema 2 kertaa. Keskuskonttorin saneeraus, Terveysasema, Porttirakennus, Valvomoiden saneeraus ja Vuosihuoltorakennus.
  2. Vuosihuoltorakennus oli kaksoismonitoroinnin takia toiminnallisesti monimutkaisen haastava suunnitteluprojekti. Rakennuksesta on monitoroitu yhteys 200 m pitkään trukkikäytävään, jolla yhdistettiin ennen erillään olleet voimalaitokset OL1 ja OL2. Muuten rakennuksessa ei ole käytävää ollenkaan. Rakennuksessa on 1500 hengen sosiaalitilat, toimistoja, kokoustilat, ravintola, erillinen kahvio, laitoskeittiö jne. Projektiin tuli mm. kolme uutta hissiä ja kahden hissin uusiminen. Vaativuutta korostaa myös yli 36 miljoonan euron toteutuneet kustannukset.
  3. Pankkien liikerakennuksia olemme suunnitelleet 29, joista Rauman Osuuspankille suunniteltuja projekteja on 12.
  4. MAP-kirkko (Mormonikirkko) on maailmanlaajuisesti kokenut rakennuttaja. Joka viikko maailmassa tulee valmiiksi pari kirkkorakennusta. Suomessa oli MAP-kirkkojen rakennusbuumi, se alkoi osaltamme Rauman MAP-kirkon suunnittelulla vuonna 1979. Maailmanlaajuisesti kokenut rakennuttaja oli erittäin tyytyväinen. Rauman jälkeen suunnittelimme kirkkoja ympäri Suomea - Vaasaan, Mikkeliin, Joensuuhun, Poriin, Ouluun, Jyväskylään, Kuopioon, Turkuun, Lahteen, Hyvinkäälle, Helsingin Haagaan ja lisäksi luonnokset Viipuriin ja Norjan Tonsbergiin sekä uuden standardplanin Ruotsiin.
  5. Voitimme Lännen Lähivakuutuksen pääkonttorin suunnittelukilpailun vuonna 1988 ja sen jälkeen suunnittelimme yhtiölle kaikki konttorit.
  6. Vuodesta 1985 suunnittelimme kaikki Rauman Maalaiskunnan kohteet: 5 koulua, Äyhön päiväkoti, kunnanvirastotalo, Senioririvitalot Kortelaan ja Monnaan, sekä Seminaarinkadun terveysasema ym.
  7. Kutsut palkkiollisiin arkkitehtikilpailuihin ovat luottamuksen osoituksia. Esimerkkejä: Rauman kirjasto, Raumanmeren koulu ja Laitilan kunnantalo. Seuraavat kutsukilpailut toimistomme on voittanut: Eurajoen kunnantalo, Lännen lähivakuutuksen pääkonttori ja liikerakennus, Euran Säästöpankin liikekerrostalo, Kiukaisten Säästöpankin liiketalo ja Lapin seurakuntakoti.
  8. Monipuolinen kokemus takaa erikoistenkin projektien onnistumisen. Olemme suunnitelleet kouluja, toimistoja, laitoskeittiöitä, toimistorakennuksia, urheiluhalleja, teollisuustiloja, valvomoita, koteja, kesämökkejä, kerrostaloja, kunnantaloja, pankkeja, auditoreja, erilaisia liiketiloja, kioskeja, pankkeja, marketteja, keilahallin, ravintoloita, golfklubirakennuksen, päiväkoteja, vanhusten palvelutaloja jne. ja kaikkien näiden saneerauksia. Erikoisista kohteista mainittakoon myös Rauman aluesairaalan leikkaussalin saneerauksen suunnittelu ja VTT:n ydinreaktorin suunnittelu.
  9. Aikataulujen toteutuminen perustuu suunnittelukapasiteetin joustavuuteen. Tapanani on aikataulupalavereissa ilmoittaa että projektien aikataulut eivät koskaan ole meistä kiinni, sopeudumme aina rakennuttajan päätöksenteon ja muun suunnitteluorganisaation, sekä viranomaismenettelyjen aikatauluihin. ArchCad toimii kiireellisissä tilanteissa tiimityöskentelyohjelmana. AutoCad lisenssimme ovat lähes käyttämättä, koska ArchCadin 3D ominaisuudet ovat kehittyneet ylivertaisiksi. Toimistossamme on ollut yleensä 3-5 suunnittelijaa. Parhaimmillaan kun ennen tietokoneita käytettiin puhtaaksi piirtäjiä, meitä oli yli 10. Toimistossamme on valmiina 6 työpistettä.