1. Valmistuin rakennusarkkitehdiksi Tampereen teknillisestä opistosta vuonna 1971. Olin jo opiskeluaikana töissä arkkitehtitoimistoissa Porissa ja Raumalla.
  2. Olin vuosina 1972-1979 kuvaamataidon opettajana Kiukaisten lukiossa ja yläasteella.
  3. Oman toimiston aloitin Raumalla vuonna 1974, kun oli tullut muitakin kuin omakotiprojekteja. Lännen Lähivakuutuksen pääkonttorin, liiketalon ja terveysaseman suunnittelukilpailun voitto vuonna 1978 oli alku toimiston monipuolisille, vaativille tilauksille.
  4. Suunnittelukilpailujen voittoihin ovat perustuneet myös seuraavat kohteet: Euran Säästöpankin (nykyinen Nordea) liike- ja kerrostalo, Eurajoen kunnan virastotalo, Kiukaisten Säästöpankin (nykyinen OP) liiketalo, Uotilan 18-sarjainen koulu ja liikuntatila sekä Lapin seurakuntakoti.
  5. FISE on Suomessa rakennus- ja suunnitteluyhdistysten muodostama yhtiö, joka hakemusten ja tarkkojen kriteerien perusteella myöntää virallisia rakennusalan pätevyyksiä. FISE on myöntänyt vuonna 2007 minulle korkeimmat, eli AA pätevyydet arkkitehtisuunnittelijana pääsuunnittelijan tehtäviin, sekä uudisrakennus- ja peruskorjaushankkeissa.
  6. Tietokoneohjelmien käyttäminen on päivittäistä rutiinia. Autocad ohjelman hankin USA:sta jo 80-luvulla, kun sitä ei vielä Suomessa markkinoitu. 90-luvulla olin yhteistyössä kehittämässä Autocadin 3D arkkitehtisovellusta POM-CAD. Sitten havaitsin ja innostuin ArchiCad ohjelman kehittyneistä ja ylivertaisista 3D-ominaisuuksista. Toimistossamme on jo pitkään ollut 3 ArchiCad lisenssiä ja AutoCadien käyttö on jäänyt satunnaiseksi. Muita suunnittelun ja toimistorutiinien ym. tehtävien ohjelmia käytän kymmeniä.
  7. Olen suunnitellut Mormonikirkkoja moniin Suomen kaupunkeihin Oulusta Helsinkiin ja luonnokset myös Viipuriin ja Norjan Tusbergiin. Rakennuttajan virallinen projektikieli on englanti. So this have been really good for my english.
  8. Harrastan arkkitehtuuria, purjehdusta, golfia, metsästystä, taidetta, graafista suunnittelua ja yhdistystoimintaa.
  9. Olen Rauman Kauppakamarin Valtuuskunnan ja Palvelualojen valiokunnan jäsen, Suomen Liikesivistysrahaston Rauman alueen hallituksen jäsen. Olen toiminut LC-Rauma Ruorin kaikissa viroissa.