Olemme suunnitelleet monipuolisesti kunnille ja muille yhteisöille; kouluja, urheiluhalleja, palvelutaloja, päiväkoteja ja terveysasemia. Kaikkia sekä uudisrakennuksina, saneerauksina ja laajennuksina.

prev next
 • Flying Finns Centerin materiaali-idea oli perinteisen hirsirakennustekniikan ja modernin kasvihuonetekniikan yhdistäminen.
  Flying Finns Centerin materiaali-idea oli perinteisen hirsirakennustekniikan ja modernin kasvihuonetekniikan yhdistäminen.
 • Urhilukenttä, rakennusta kerroksissa kiertävä lenkkirata, uimahalli, lasten talvileikkipuiston alla ostoskeskus ja ravintola. Katsomoiden yläpuolella majoitustiloja.
  Urhilukenttä, rakennusta kerroksissa kiertävä lenkkirata, uimahalli, lasten talvileikkipuiston alla ostoskeskus ja ravintola. Katsomoiden yläpuolella majoitustiloja.
 • Flying Finns Center: katettu urheilukenttä ym. tiloja, luonnosvaihe.
  Flying Finns Center: katettu urheilukenttä ym. tiloja, luonnosvaihe.
 • Kortelan koulun saneeraus ja laajennus. Korkean liikuntatilan julkisivu on jäsennelty kaksikerroksisen vanhan osan mukaan.
  Kortelan koulun saneeraus ja laajennus. Korkean liikuntatilan julkisivu on jäsennelty kaksikerroksisen vanhan osan mukaan.
 • Uotilan koulun korkea liikuntatila on suunniteltu alas rinteeseen, näin se ei nouse maisemassa liian hallitsevaksi.
  Uotilan koulun korkea liikuntatila on suunniteltu alas rinteeseen, näin se ei nouse maisemassa liian hallitsevaksi.
 • Kodisjoen vanha symetrinen koulu on kokonaan näkyvissä liitososan lasirakenteen ansiosta. Liitososassa on kulkuluiska vanhaan kouluun.
  Kodisjoen vanha symetrinen koulu on kokonaan näkyvissä liitososan lasirakenteen ansiosta. Liitososassa on kulkuluiska vanhaan kouluun.
 • Rauman Ammttiopiston laajennus yhdistää kaksi erillistä rakennusta. Laajennukseen tuli uusi sisäänkäynti, auditorio, maalausosaston- ja auto-osaston tilat. Samalla rakennuksen vanhat osat saneerattiin.
  Rauman Ammttiopiston laajennus yhdistää kaksi erillistä rakennusta. Laajennukseen tuli uusi sisäänkäynti, auditorio, maalausosaston- ja auto-osaston tilat. Samalla rakennuksen vanhat osat saneerattiin.
 • Suodenniemen koulu on maalaismaisemassa.
  Suodenniemen koulu on maalaismaisemassa.
 • Eurajoen kunnatalon valtuustosali suunniteltiin monitoimitilaksi: auditorio-, konsertti-, näytelmä- ja elokuvaesitysten saliksi.
  Eurajoen kunnatalon valtuustosali suunniteltiin monitoimitilaksi: auditorio-, konsertti-, näytelmä- ja elokuvaesitysten saliksi.
 • Eurajoen kunnantalon suunnittelukilpailun voitto perustui osaksi hyvin rinteeseen istutetun suunnittelun ansiosta. Kolmekerroksisen rakennuksen kaikkiin kerroksiin on kulku maan tasolta.
  Eurajoen kunnantalon suunnittelukilpailun voitto perustui osaksi hyvin rinteeseen istutetun suunnittelun ansiosta. Kolmekerroksisen rakennuksen kaikkiin kerroksiin on kulku maan tasolta.
 • Eurajoen kunnantalon kolmekerroksisen valokattoisen keskusaulan vesiputouspilarit ja pallovalaisimien sommitelma.
  Eurajoen kunnantalon kolmekerroksisen valokattoisen keskusaulan vesiputouspilarit ja pallovalaisimien sommitelma.
 • Päiväkoti saneerattiin vanhaan maatalon päärakennukseen. Suunnittelimme laajennuksen kuin erilliseksi maatalon pihapiirin rakennukseksi.
  Päiväkoti saneerattiin vanhaan maatalon päärakennukseen. Suunnittelimme laajennuksen kuin erilliseksi maatalon pihapiirin rakennukseksi.
 • Lönnströmin kotimuseoon laajennettu galleria on suunniteltu kuin erilliseksi pyramidikattoiseksi kartanon puutarhapaviljongiksi.
  Lönnströmin kotimuseoon laajennettu galleria on suunniteltu kuin erilliseksi pyramidikattoiseksi kartanon puutarhapaviljongiksi.
 • Vasaraisten koulun suuri laajennus liikuntasaleineen on suuniteltu vanhan koulun taakse niin, että vanha koulu jää maisemaa hallitsevaksi.
  Vasaraisten koulun suuri laajennus liikuntasaleineen on suuniteltu vanhan koulun taakse niin, että vanha koulu jää maisemaa hallitsevaksi.
 • Palvelutalo Jokimutkankoti
  Palvelutalo Jokimutkankoti
 • Palvelutalo Kokkilan kaksikerroksinen julkisivu on jäsennelty sopimaan vanhan korkean ullakollisen yksikerroksisen talon julkisivuihin.
  Palvelutalo Kokkilan kaksikerroksinen julkisivu on jäsennelty sopimaan vanhan korkean ullakollisen yksikerroksisen talon julkisivuihin.
 • Palvelutalo Kokkilan puistomaisella sisäpihalla on tunnelmaisia kulkureittejä
  Palvelutalo Kokkilan puistomaisella sisäpihalla on tunnelmaisia kulkureittejä